Brug nøgleringe som merchandise

Keyhanger
Brug nøgleringe som merchandise
Henrik Andersen
-
09/10/2022
-

Hvis du driver virksomhed, er det vigtigt, at du laver reklame, så du kan få nye kunder. Det er dog også vigtigt at fastholde de eksisterende kunder, du har – og det kan du gøre på flere måder. Nøgleringe med navn er en god gave, som du kan forære både eksisterende og potentielle kunder.

En nøglering med logo er en god form for merchandise. De fleste mennesker har deres nøgler i lommen gennem hele dagen, og derfor ser man også nøgleringen, hver gang man skal åbne en dør op. Derfor kan det være en fordel at få trykt nøgleringe med din virksomheds logo på, som du kan forære til dine nuværende og kommende kunder.

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til unikke nøgleringe med eget design. Du kan eksempelvis vælge at få trykt din virksomheds logo på, adressen på hjemmesiden eller indgraveret telefonnummer. Det afhænger af, hvad der giver bedst mening for netop din forretning. Køb nøgleringe med tryk her.

Vælg mellem mange forskellige materialer

Du har mange muligheder, når du skal vælge nøglering. Du kan eksempelvis få et flot vedhæng i metal, akryl eller plastik, men du kan også få lavet funktionelle nøgleringe, der har andre anvendelsesmuligheder – eksempelvis om vognpolet, lommelygte eller oplukker. Du kan også kombinere de forskellige muligheder.

Uanset, hvilken mulighed du vælger at gå videre med, kan du få trykt dit design på mange forskellige modeller og materialekombinationer, og det er derfor udelukkende fantasien, som sætter grænserne. Du kan som regel se forskellige prøver hos de virksomheder, der trykker nøgleringene.

Få trykt store mængder og spar penge

Hvis du får trykt et stort oplag af nøgleringe med eget design, kan du spare penge. Dermed kan du få billige nøgleringe med tryk, uden du nødvendigvis skal gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig udliciterer mange af virksomhederne opgaverne til Østen, hvilket igen er med til at holde prisen i bund.

Er prisen væsentlig for dig, så er det derfor en god idé at undersøge, hvor du kan få trykt dine nye nøgleringe billigst. Mulighederne er mange, men én ting er sikkert – det er en reklame, som med garanti betaler sig selv hjem, hvis du får nøgleringen produceret i en kvalitet, som gør, at dine potentielle kunder rent faktisk anvender dem i hverdagen.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!